NetSapiensis Aktiebolag

Skåne län

Information

NetSapiensis Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som NetSapiensis Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NetSapiensis Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-01.

NetSapiensis Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-11-07. Men sedan 2006-01-13 så har NetSapiensis Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ole Römers v. 16, 223 63, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NetSapiensis Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5868319.

Burlöv arbetar för att verksamheter som NetSapiensis Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NetSapiensis Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är datasystem utveckling för generell användning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NetSapiensis Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NetSapiensis Aktiebolag och det är följande personer, Kelemen, Laszlo Jozsef Bela som är född 1981 och har titeln VD, Kelemen, Laszlo Jozsef Bela som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Contis, Alexandru som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Österlin, Jennifer Linnéa Kristina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för NetSapiensis Aktiebolag är 556689-7194.