C O Konsult Assistans AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och C O Konsult Assistans AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och C O Konsult Assistans AB är ett av dem. Statusen för C O Konsult Assistans AB är att Bolaget är aktivt.

C O Konsult Assistans AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som C O Konsult Assistans AB ska trivas.

C O Konsult Assistans AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka social omsorg i privat verksamhet avseende stöd och service till funktionshindrade och jämförlig social verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C O Konsult Assistans AB inte är momsregistrerat.

Idag är C O Konsult Assistans AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med C O Konsult Assistans AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7232377.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med C O Konsult Assistans AB är Olsson, Sven Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Siv Ann-Margaret som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .

C O Konsult Assistans AB har 556690-0683 som sitt organisationsnummer.