Storehouse IT Clator AB

Skåne län

Information

Storehouse IT Clator AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Storehouse IT Clator AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Storehouse IT Clator AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Storehouse IT Clator AB har haft sedan 2005-12-01. Storehouse IT Clator AB har funnits sedan och 2005-12-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Storehouse IT Clator AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torng. 2 E, 232 34, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6320056.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Storehouse IT Clator AB Privat, ej börsnoterat.

Storehouse IT Clator AB har idag 556690-6672 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Storehouse IT Clator AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att köpa och sälja datorer, datorutrusning och hemelektronik via internet till privatpersoner och företag.

I Storehouse IT Clator AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Claes Torbjörn som är född 1962 och har titeln VD, Arvidsson, Claes Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehn, Bengt Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor, .