UVS AB

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter UVS AB. Det finns flera bolag som liknar UVS AB i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-11-24 så har UVS AB varit registrerat. Idag är UVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med UVS AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundav. 144, 212 24, Malmö. Vi ni istället prata med UVS AB så kan ni göra det på 040-414160.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom utbildnings- sektorn, driva fristående gymnasieskola, driva och utveckla utbildningsenheter och annan skolverksamhet, miljöverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rosberg, Sven Erik Gustaf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Karin Monica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

UVS AB har 556691-2530 som sitt organisationsnummer.