CFC Food AB

Skåne län

Information

CFC Food AB är en verksamhet som finns i Burlöv. I CFC Food AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sigmundsson, Sigmundur som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygård Christensen, Lise Lene som är född 1966 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CFC Food AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå CFC Food AB på telefon 040-539539.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla mat för servering och avhämtning, importera och exportera livsmedel, handel och tillverkning av livsmedel, förpacka livsmedel, uthyrning av inventarier till livsmedelsindustrin, handel och förvaltning av fastigheter, handel och förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är CFC Food AB av bolagstypen Aktiebolag.

CFC Food AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

CFC Food AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och CFC Food AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CFC Food AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

CFC Food AB har 556695-4615 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.