Skogskällan Syd AB

Skåne län

Information

Skogskällan Syd AB är ett företag som finns i Burlöv. I Skogskällan Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Sven Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Karin Yvonne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Clemmedson, Hans Göran Tore som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skogskällan Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skogskällan Syd AB på telefon 040-532170.

Föramål för bolaget är att bedriva skogsbruk, sågverk, fåravel, uppfödning av fasaner, gräsänder och andra andfåglar, vård av viltvattenområden, konferensverksamhet, ridskoleverksamhet, mottagande av det rörliga friluftslivet för vandringar i naturen, mottagande av rörelsehindrade personer för vistelse i naturen, historiska föreläsningar-kulturaftnar, konstutställning, försäljning av jakt , uppförande av hjorthägn, bed & breakfast, gårdsbutik samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skogskällan Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skogskällan Syd AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skogskällan Syd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Skogskällan Syd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skogskällan Syd AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Skogskällan Syd AB har 556706-8779 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.