Ståhlbergs Kakel & Klinker AB

Skåne län

Information

Ståhlbergs Kakel & Klinker AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Ståhlbergs Kakel & Klinker AB finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ståhlbergs Kakel & Klinker AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ståhlbergs Kakel & Klinker AB har haft sedan 2006-10-05. Ståhlbergs Kakel & Klinker AB har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ståhlbergs Kakel & Klinker AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallmov. 11, 232 54, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-76350.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ståhlbergs Kakel & Klinker AB Privat, ej börsnoterat.

Ståhlbergs Kakel & Klinker AB har idag 556711-4268 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ståhlbergs Kakel & Klinker AB

Plattsättning av keramiska plattor ute och inne samt i våtrum. Stenläggning samt diversearbete inom byggbranchen samt förvaltning av lös och fast egendom.

I Ståhlbergs Kakel & Klinker AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ståhlberg, Helen Annika som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhlberg, Nic Bjarne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .