Salmi Consulting AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom management, IT, marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Salmi Consulting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Salmi Consulting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 2006-10-20 så skapades Salmi Consulting AB och verksamheten är har F-skattsedel Salmi Consulting AB har haft det sedan 2006-11-16.

Salmi Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-16

556713-4712 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Salmi Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Salmi Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 070-5701604 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Salmi Consulting AB är Salmi, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Salmi, Karl Henrik som är född 1985 och har titeln Suppleant, Salmi, Per Henrik som är född 1986 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor.