Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB

Skåne län

Information

Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-22.

Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-08. Men sedan 2007-03-22 så har Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dalslundsv. 1, 232 51, Åkarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-461902.

Burlöv arbetar för att bolag som Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Fastighetsförmedling av bostadsrätter och fastigheter på uppdrag.

Firmatecknare för Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB och det är följande personer, Forslin Bengtsson, Ing Marie C som är född 1963 och har titeln VD, Forslin Bengtsson, Ing Marie C som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bertil Krister som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB är 556725-6861.