L H Hålservice AB

Skåne län

Information

L H Hålservice AB är ett av många verksamheter som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som L H Hålservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

L H Hålservice AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-18.

L H Hålservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-11. Men sedan 2007-10-18 så har L H Hålservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kantyxeg. 25, 213 76, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L H Hålservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-437700.

Burlöv arbetar för att verksamheter som L H Hålservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L H Hålservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom bygg, håltagning och rivning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L H Hålservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L H Hålservice AB och det är följande personer, Olsson, Lars Bert Inge som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergljung, Hans Crister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergljung, Sylva Lisbeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Olsson, Carina Ing-Lis som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för L H Hålservice AB är 556737-4409.