Exitor FlightCenter AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Exitor FlightCenter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Exitor FlightCenter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Exitor FlightCenter AB är momsregistrerat sedan2007-11-08 och har organisationsnummer 556741-1763.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6611091 alternativt besöka eller skicka post till Exitor FlightCenter AB på följande adress Rotg. 1, 232 37, Arlöv.

Exitor FlightCenter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-11-08.

I Exitor FlightCenter AB så sitter följande personer i styrelsen: Jönsson, Johan Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Elandersson, Petra Zi-Yun som är född 1969 och har titeln Suppleant , Ivarsson, Anna Sofie som är född 1979 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva teoretisk och praktisk flygutbildning, försäljning och uthyrning av flygplan samt flygplansmaterial, tillhandahålla och utveckla system för flygplansrelaterad verksamhet samt därtil kopplad verksamhet.