Energi- & klimatkontroll Skåne AB

Skåne län

Information

556741-9915 är organisationsnummer för företaget Energi- & klimatkontroll Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Energi- & klimatkontroll Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Energi- & klimatkontroll Skåne AB finns i.

Energi- & klimatkontroll Skåne AB har varit registrerat sedan 2007-11-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Energi- & klimatkontroll Skåne AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-21.

Energi- & klimatkontroll Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Energi- & klimatkontroll Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Energi- & klimatkontroll Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3345420 eller genom brev på följande adress:
SVENSHÖGSVÄGEN 6, 232 38, Arlöv

Bolaget ska bedriva besiktningar och upprättande av energideklarationer, konsultverksamhet inom energi och styr samt vvs installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Energi- & klimatkontroll Skåne AB och det är Ellman, Tordh Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Niclas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,