nc ekonomitjänst

Skåne län

Information

560728-XXXX är organisationsnummer för verksamheten nc ekonomitjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som nc ekonomitjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som nc ekonomitjänst finns i.

nc ekonomitjänst har varit registrerat sedan 2004-12-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för nc ekonomitjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

nc ekonomitjänst är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för nc ekonomitjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med nc ekonomitjänst så kan ni göra det på telefon genom 073-3245073 eller genom brev på följande adress:

Löpande bokföring,redovisning,budget,bokslut,skattedeklarationer. förmedla kontakter mellan svenska och utländska företag. importera och exportera presentartiklar och textilier.

Det finns olika personer som har en koppling med nc ekonomitjänst och det är Nagy, Clara som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,