SSTE medicinsk service

Skåne län

Information

SSTE medicinsk service hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där SSTE medicinsk service finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. SSTE medicinsk service tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket SSTE medicinsk service har haft sedan 1995-01-01. SSTE medicinsk service har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SSTE medicinsk service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

SSTE medicinsk service har idag 560927-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SSTE medicinsk service

Handel med samt import och export av textilier, läder, möbler och livsmedel. service av medicinteknisk utrustning. köp och försäljning av medicinteknik. konsultiva tjänster inom medecinteknik, import och export.

I SSTE medicinsk service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .