GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING

Skåne län

Information

570608-XXXX är organisationsnummer för bolaget GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING finns i.

GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING har varit registrerat sedan 1989-04-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING är följande:

Vill ni komma i kontakt med GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING så kan ni göra det på telefon genom 040-461621 eller genom brev på följande adress:

Gås- och viltuppfödning.

Det finns olika personer som har en koppling med GAMLA BURLÖVS VILTUPPFÖDNING och det är HOLM, MATS BERTIL som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,