Arlövs Takservice

Skåne län

Information

570616-XXXX är organisationsnummer för företaget Arlövs Takservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arlövs Takservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Arlövs Takservice finns i.

Arlövs Takservice har varit registrerat sedan 2007-06-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arlövs Takservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Arlövs Takservice är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Arlövs Takservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arlövs Takservice så kan ni göra det på telefon genom 040-6321545 eller genom brev på följande adress:

Takläggning, såsom omtäckning och nytäckning av papptak.

Det finns olika personer som har en koppling med Arlövs Takservice och det är Karlsson, Bengt-Åke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,