Casspe Idé & Design, ci & d

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Casspe Idé & Design, ci & d är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Casspe Idé & Design, ci & d är ett av dem. Statusen för Casspe Idé & Design, ci & d är att Bolaget är aktivt.

Casspe Idé & Design, ci & d är ett Enskild firma och skapades 1999-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Casspe Idé & Design, ci & d ska trivas.

Casspe Idé & Design, ci & d är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Design av leksaker, import samt försäljning av ovan nämnda artiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Casspe Idé & Design, ci & d är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Casspe Idé & Design, ci & d och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Casspe Idé & Design, ci & d så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-461453.

.

De som är på något sätt har med Casspe Idé & Design, ci & d är Casspe, Eva som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Casspe Idé & Design, ci & d har 590120-XXXX som sitt organisationsnummer.