St. George Enterprises

Skåne län

Information

St. George Enterprises hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där St. George Enterprises finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. St. George Enterprises tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket St. George Enterprises har haft sedan 1998-01-01. St. George Enterprises har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till St. George Enterprises så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-433232.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

St. George Enterprises har idag 590530-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för St. George Enterprises

Rådgivning om möjligheter för affärs- och verksamhetsutveckling för kundernas räkning, företräda olika bolagsintressen som representant eller i annan form samt import och export av kommersiella produkter och tjänster inom livsmedel, byggnads- material, hushålls- och pappersartiklar, gymnastikutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I St. George Enterprises så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kacprzyk, Orvin Lucjan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .